30 maj 2013

Solsken!

Idag har det varit finfint väder. Vi har såklart njutit i solen nästan hela dagen. Vi har hunnit med en långprommis också. Fast den tog vi nu på eftermiddagen då det varit lite svalare. :)

Ikväll ska jag se programmet "Hundens sämsta vän", slutar väl med att jag sitter och tokgråter. Förstår inte hur man kan behandla djur illa. Hundar som ger dig så mycket kärlek och som bara vill ha din kärlek tillbaka.

4 kommentarer:

  1. Men eller hur :S Och vadå.. hunden kommer förhoppningsvis bli lycklig på dagiset bland massa kompisar och härlig personal, eller hos dagmatten. Man strävar ju efter att sin hund ska vara lycklig och då är det ju bara bra om ens hund VILL till dagmatten eller dagiset!

    Förstår inte hur folk tänker :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns uppenbarligen folk som inte tänker alls.. :S

      Hoppas du hittar på någon bra hundvakt till Molly! :)

      Radera
  2. SV: Ja det är en stor möjlighet och en ära att få vara med ifrån dag 1, och kunna vara med på förlossningar och liknande. jag vill ha en kennel i framtiden och det här kommer att göra mig stort.

    ---
    Jag har inte vågat se avsnittet än, haha jag ska göra det men vill inte se det egentligen för kan inte förstå hur folk kan göra så mot hundar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, tyvärr tror ju många att man bara är ute efter en gratis hund... :(

      Jag såg dokumentären och mådde sjukt dåligt. Tur att det finns människor som gör så mycket för att rädda dessa stackars hundar!

      Radera